Aannemersbedrijf STERK

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Amstelveen
  4. Aannemersbedrijf STERK

isolatie vakspecialist Aannemersbedrijf STERK

Westhove 290, 1187 DB Amstelveen, Nederland
Dit is een citaat van Aannemersbedrijf STERK zelf:

Aannemersbedrijf STERK is een ervaren aannemersbedrijf die al vele jaren actief is in de regio Noord-Holland. Met een bekwaam team van specialisten bieden wij een breed scala van diensten aan. Van kleine renovatie, bouw en sloop projecten tot compleet, instapklare, ?turn-key? verbouwingen.

Over Aannemersbedrijf STERK

Ons team streeft naar perfectie. Niet enkel omdat, ook bij ons, de klant koning is. Vooral omdat wij uit ervaring weten hoe belangrijk het is dat een project succesvol wordt gerealiseerd. Buiten dat een renovatie of verbouwing een behoorlijke impact kan hebben op een iemands leven door stress en onkosten. Wordt het te voltooien project onderdeel van iemand zijn dagelijkse leven. Wij als aannemer luisteren daarom extra goed naar onze cliënten. Zo weten wij wat u van ons verlangt en weten wij 100% zeker dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Daarnaast doen wij altijd ons best om u als opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzien van stress en onkosten zodat u zorgeloos verder kunt met uw dagelijkse leven.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

4 beoordelingen over Aannemersbedrijf STERK van Google My Business

image description

Onze bedrijf had een make-over nodig en die is zoals gepland verlopen!

image description

Snel en vakkundig werk verricht zeker een aanrader!

image description

Afgelopen maart ons huis volledig laten verbouwen door aannemersbedrijf sterk. We zijn in het voortraject goed geadviseerd door Burak. Het bouwproces is dan ook soepel verlopen en 2,5 maand later is ons huis naar wens en binnen budget opgeleverd. Wij kunnen Burak dan ook van harte aanbevelen !