B.i.T. Branten Beheer B.V.

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Nieuwkuijk
  4. B.i.T. Branten Beheer B.V.

isolatie vakspecialist B.i.T. Branten Beheer B.V.

Middelweg 8-G, 5253 CA Nieuwkuijk, Nederland
Dit is een citaat van B.i.T. Branten Beheer B.V. zelf:

Branten Isolatie Technieken is in 1991 opgericht als een isolatieadvies ? en calculatiebedrijf. In de jaren die daarop volgden hebben we het uitvoerende isolatiewerk steeds meer naar ons toe getrokken. We zijn uitgegroeid tot een allround isolatiebedrijf waarbij we onszelf alle facetten van de technische isolatiewereld meester hebben gemaakt. Vandaag de dag zijn we nog steeds een groeiend en optimistisch bedrijf waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Over B.i.T. Branten Beheer B.V.

Al sinds de late jaren 70 brengt Bert Branten (DGA) zijn tijd door in de technische isolatie. In 1991 begon Bert voor zichzelf als een isolatie, calculatie - en adviesbureau. Van de ervaringen uit het verleden wordt optimaal gebruikt. Daarnaast blijven wij onszelf ontwikkelen. B.I.T. heeft zich in de volgende aspecten van het isoleren meester gemaakt:

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

2 beoordelingen over B.i.T. Branten Beheer B.V. van Google My Business