BKS Spouwisolatie

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Volendam
  4. BKS Spouwisolatie

isolatie vakspecialist BKS Spouwisolatie

Spoorbuurt 12, 1131 ZC Volendam, Nederland
Dit is een citaat van BKS Spouwisolatie zelf:

BKS isolatie bedient klanten in heel Noord-Holland, waarbij wij snelle levertijden garanderen en al veel tevreden klanten hebben in onze vaste klantenkring. Dit bereiken wij door een prima serviceverlening en het leveren van maatwerk.

Over BKS Spouwisolatie

Met ons bouwkundig inzicht voorkomen wij problemen, door het niet zorgen voor voldoende ventilatievoorzieningen na de isolatie. Om te bepalen of een spouwmuur geschikt is voor spouwisolatie beschikken wij over een geavanceerde spouwcamera. Als de mogelijkheid bestaat dan kunnen wij de spouwmuur in één dag isoleren.Om het effect te vergroten voeren wij graag een dakisolatie voor u uit. Uw dak geeft een groot warmteverlies in een woning, vandaar dat een keuze voor dakisolatie een verantwoorde en duurzame keuze is.Ook kunt u bij ons terecht voor een isolatie van de kruipruimte. Een vochtige kruipruimte kan een hoge luchtvochtigheid in een woning veroorzaken, maar ook stank en het aantrekken van ongedierte kunnen het gevolg zijn. Met uw vloerisolatie voorkomt u effectief deze problemen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

1 beoordeling over BKS Spouwisolatie van Google My Business

image description

Dak- en vloer laten isoleren. Wat een vakmannen. Ik ben zeer tevreden. BKS super bedankt !!