BKS Spouwisolatie

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Volendam
  4. BKS Spouwisolatie

isolatie vakspecialist BKS Spouwisolatie

Spoorbuurt 12, 1131 ZC Volendam, Nederland
Dit is een citaat van BKS Spouwisolatie zelf:

BKS Spouwisolatie is gespecialiseerd in het isoleren van spouwmuren en kruipruimtes door middel van het inblazen van EPS ISOparels in uw spouw- of in uw kruipruimte. Naast het gebruik van de EPS ISOparels maken wij ook gebruik van een klimaatvriendelijke spray (op waterbasis) voor de isolatie van de onderkant van de vloer. Wij richten ons op energiezuinig maken van uw complete woning of kantoor. BKS is een onderdeel van het allround aannemersbedrijf BKB Bouw uit Volendam. Dit betekent dat u met ons ruim twintig jaar ervaring in huis haalt!

Over BKS Spouwisolatie

Meer rendement dan een spaarrekening!
Laat BKS Spouwisolatie uw complete woning isoleren en bespaar op uw energiekosten; gemiddeld genomen dalen uw energiekosten bij het isoleren van de spouwmuur met 30%! Uw woning isoleren door BKS Spouwisolatie levert u meer rendement op dan op een spaarrekening. Binnen 3-5 jaar is uw investering namelijk terugverdiend.

Uw hele woning energiezuinig?
Wij kunnen in combinatie met BKB Bouw uw gehele woning voorzien van energiezuinige maatregelen zoals het vervangen van uw ramen met HR ++ isolatieglas, het plaatsen van een energiezuinige CV ketel of het plaatsen van eventuele voorzetwanden als het isoleren van de spouw niet mogelijk is. Ook voor het isoleren van uw dakvlak kunnen wij passende maatregelen treffen om een zo hoog mogelijk rendement te halen tegen minimale kosten. Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS isolatie (ook vaak bks spouw genoemd) de beste keuze!Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

1 beoordeling over BKS Spouwisolatie van Google My Business

image description

Dak- en vloer laten isoleren. Wat een vakmannen. Ik ben zeer tevreden. BKS super bedankt !!