Blink Services

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Oosterhout
  4. Blink Services

isolatie vakspecialist Blink Services

Havenweg 108, 4905 AB Oosterhout, Nederland
Dit is een citaat van Blink Services zelf:

Pur isolatie of polyurethaan isolatie is Komo gecertificeerd, met de hoogste isolatiewaarde! met een waarde vanaf 0,023 W/mK heeft pur isolatie een uitzonderlijk lage warmtegeleidingscoëfficiëntie, kortom de hoogste isolatiewaarde.

Over Blink Services

Met ruim 25 jaar ervaring met  gespoten pur isolatie of ook wel polyurethaan isolatie genoemd,kunt u bij ons terecht voor al uw pur spuitisolatie werkzaamheden.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

1 beoordeling over Blink Services van Google My Business

image description

Zeer tevreden met mijn ervaring met dit bedrijf! Ze komen goed hun afspraken na. Ik heb mijn vloer laten isoleren en wilde ook mijn gevel laten doen. Ze gaven goed en eerlijk advies om de gevel niet te isoleren omdat deze al in de jaren 70 mee was geïsoleerd en dit geen grote verbetering zou opleveren. Uit eindelijk wel mijn vloer laten isoleren.