FixEnjoy Bouw BV Amsterdam

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Amsterdam-West
  4. FixEnjoy Bouw BV Amsterdam

isolatie vakspecialist FixEnjoy Bouw BV Amsterdam

Jan Pieter Heijestraat 77a, 1053GM Amsterdam-West, Nederland
Dit is een citaat van FixEnjoy Bouw BV Amsterdam zelf:

FixEnjoy Bouw BV Amsterdam is gespecialiseerd in woningrenovatie diensten van A t/m Z in Amsterdam en omstreken.

Over FixEnjoy Bouw BV Amsterdam

FixEnjoy Bouw B.V. is een gerenommeerd Amsterdams aannemersbedrijf. Door jarenlange samenwerking met onderaannemers uit de bouw- en afbouwsector zijn wij uit gegroeid tot een full-service renovatiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het transformeren van bedrijfspanden alsmede particuliere woningen. Wij voeren een groot scala aan kwaliteitsrenovaties uit; woningrenovatie, bedrijfspand verbouwing, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, muurdoorbraak en onderhoud. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche weten wij wat er nodig is om van ieder project een succes te maken. We zijn voornamelijk actief in de regio Amsterdam maar staan ook open voor andere regio’s.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over FixEnjoy Bouw BV Amsterdam van Google My Business

image description

Zeker aan te raden! Murat heeft heel goed werk bij ons geleverd in een zeer rap tempo. Hij heeft onze woning van top tot teen aangepakt en echt super werk afgeleverd. Hij heeft connecties met heel veel vaklui: stukadoors, elektriciens, loodgieters, etc. Hij is gedurende de hele klus goed bereikbaar geweest voor ons en neemt niet teveel klussen aan zodat de werkzaamheden vlot verlopen. Weet heel goed wat hij aan het doen is!

image description

We moesten een aannemer hebben die direct kon beginnen. En dat gebeurde ook na goede afspraken. Prima hard werkende vaklui. En een aannemer die elke dag kwam kijken. Kortom het geleverde werk was prima prijs kwaliteit en klaar binnen de afgesproken tijd.

image description

Top ervaring met het FixEnjoy team. Ze denken goed mee, werken zeer snel en zijn vakkundig. Communicatie is goed een Murat is altijd goed bereikbaar. Fijne samenwerking! Het team is vriendelijk en vakbekwaam.

image description

Top ervaring met het FixEnjoy team. Ze denken goed mee, werken zeer snel en zijn vakkundig. Communicatie verliep vlot, Murat is altijd goed bereikbaar, fijne samenwerking. Leuk ook om progressie foto's op Instagram te zien. Het team is vriendelijk en vakbekwaam. Ze hebben bij ons de gehele woning gestuct & geschilderd, nieuwe deuren (incl vergroten deuropening) geplaatst, keuken voorbereid, elektra vervangen, meterkast uitgebreid, vensterbanken aangepast, wc opgeknapt, alles nieuw betegeld, vloerverwarming met nieuwe vloer gedaan, totale plaatje dus! Veel positieve feedback ook van famliie en vrienden.

image description

Blij met de werkzaamheden van deze vriendelijke vakmannen. Werken vlot, netjes en respectvol.