IBS Klussenbedrijf

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Amsterdam
  4. IBS Klussenbedrijf

isolatie vakspecialist IBS Klussenbedrijf

Osdorperweg 518D, 1069RG Amsterdam, Nederland
Dit is een citaat van IBS Klussenbedrijf zelf:

IBS Klussenbedrijf

Over IBS Klussenbedrijf

Welkom op het profiel van IBS Klussenbedrijf, voor al uw klussen in en om het huis. Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met het uitvoeren van klussen. Gedurende de jaren heb ik verscheidene vaardigheden ontwikkeld en een team opgebouwd voor de meest uiteenlopende soorten projecten, geen klus is te groot/klein voor ons. We helpen u graag verder en leveren kwalitatief hoogstaand werk af. Een greep uit onze projecten: + Timmerwerkzaamheden, op maat gemaakte kasten, inloopkast e.d. + Elektrische werkzaamheden zoals lampen ophangen, stopcontacten verleggen + Kluswerkzaamheden, schilderijen/plankjes ophangen, kasten in elkaar zetten + Complete renovaties van woningen + Schilderwerk + Keukens plaatsen + Badkamer/toilet renovaties, sanitair ophangen + Behangen Graag helpen wij u verder met het verzorgen van uw klus. Het is voor ons vanzelfsprekend om de ruimte waarin gewerkt wordt netjes op te leveren. Tevens wordt er netjes omgegaan en alles afgedekt indien nodig. Kortom, wij zijn een Amsterdams bedrijf en kunnen snel schakelen, kom dus met ons in contact om het werk uit te laten voeren. 

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over IBS Klussenbedrijf van Google My Business

image description

Tijdens onze verbouwing liepen we tegen een enorme tegenslag aan en moesten we plotseling stucen. Imad en zijn team waren onze redding en dezelfde week kon er nog gestuct worden. Binnen 3 dagen was de eerste en tweede verdieping (170m2) strak gestuct. De mannen werken keihard en nauwkeurig. Imad is altijd goed te bereiken voor vragen en denkt mee. IBS is echt een aanrader!

image description

Prima klusbedrijf! Ons toilet is in twee- en halve dag volledig verbouwd! De mannen van IBS zijn zeer vakkundig, aardig en werken razendsnel. Het resultaat is erg mooi geworden. Voor een volgende klus zullen we dit bedrijf zeker opnieuw benaderen.

image description

Wij hebben dit bedrijf gevonden via het internet vanwege de goede reviews en de verwachting is bij ons overtroffen. Wij zijn goed geholpen door Imad en zijn team. Ze hebben bij ons inbouwspots geplaatst, elektra en stucwerk werkzaamheden verricht. Allemaal zeer strak gedaan qua afwerking, op tijd en conform de offerte. Imad communiceert duidelijk en snel via Whatsapp & telefoon- fijn dus, en klantvriendelijk. Ik raad hem daarom zeker aan ?

image description

Imad runt een geweldig bedrijf. Alle jongens doen hars hun best en perfectie is waarnaar ze streven. Ze hebben de badkamer gedaan, hele huis gestuct en de toilet gerenoveerd. Imad is flexibel en communiceerd heel duidelijk. Hierdoor weet ik van te voren waar ik aan toe ben. Kortom, als je een aannemer zoekt, ben je hier goed!

image description

Wij hebben onze hele badkamer laten slopen en verbouwen. Wat een service! Vanaf het eerste oriënterend gesprek tot de laatste afwikkeling was alles helder, duidelijk en volgens afspraak. Altijd te bereiken voor vragen en of opmerkingen waar met alles rekening wordt gehouden en meegedacht! Jongens die werken, werken hard, schoon en bovendien leveren top werk! Waar je veel verhalen hoort over beunhazen ben je gelukkig als je bij Imad en zijn team terecht komt voor een verbouwing in je huis!