Isolatiebedrijf Berger B.V.

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Almere
  4. Isolatiebedrijf Berger B.V.

isolatie vakspecialist Isolatiebedrijf Berger B.V.

Bolderweg 48b, 1314AN Almere, Nederland
Dit is een citaat van Isolatiebedrijf Berger B.V. zelf:

Wij zijn specialisten in het thermisch, akoestisch en brandwerend isoleren van werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast specialiseren wij ons in het brandwerend afdichten van doorvoeringen in de utiliteitsbouw. Dit doen wij in opdracht van installateurs en aannemers. Ook voeren wij projecten uit op het gebied van ondergrondse infrastructuur, leidingconservering en tracing.

Over Isolatiebedrijf Berger B.V.

Technische Isolatie
Naast het isoleren van de schil van een gebouw is het isoleren van technische installaties belangrijk voor het besparen van energie. Het isoleren van leidingen en luchtkanalen is een effectieve manier van energie besparen. Bovendien draagt de betreffende installatie bij aan de duurzaamheid van het gebouw of bedrijf.

Brandwerende doorvoeringen
Het is een gegeven dat gebouwen zo brandveilig mogelijk moeten zijn. Daarom stelt het Bouwbesluit tegenwoordig strenge eisen aan de mate waarin gebouwen brandwerend zijn. Die richtlijnen zijn vastgelegd in de eisen van het Bouwbesluit: de WBDBO-eisen.

Specialisten
Door ons netwerk van specialisten op het gebied van technische isolatie, brandwering en leidingconservering is geen klus ons te groot. U bent te allen tijde voorzien van een vakbekwame Berger B.V. projectleider.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

3 beoordelingen over Isolatiebedrijf Berger B.V. van Google My Business