Isolatiehandel Ad Kremers

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Mill
  4. Isolatiehandel Ad Kremers

isolatie vakspecialist Isolatiehandel Ad Kremers

Leeuwerikstraat 106, 5451 VE Mill, Nederland
Dit is een citaat van Isolatiehandel Ad Kremers zelf:

Ad Kremers Isolatiehandel Ad Kremers Isolatiehandel is een bekend isolatie-handelsbedrijf toonaangevend in 1e en 2e keus isolatiematerialen in heel Europa. Hierbij moet u denken aan dakplaten, dakproducten, dakisolatie, spouwisolatie en vloerisolatie. Het isolatiemateriaal is afkomstig van meerdere grote leveranciers in isolatie en dakisolatiematerialen. Te weten Recticel, IKO, Unilin en Gor-Stal. Voornamelijk handelend in PIR-isolatie, wegens de hoge isolatiewaardes.

Over Isolatiehandel Ad Kremers

Levering isolatiematerialen
Het isolatiemateriaal wordt binnen acht dagen geleverd. Tevens zorgen wij zelf voor het transport van ons isolatiemateriaal, dit in zowel binnen- als buitenland. Voor wand-, dak- en vloerisolatie hebben we altijd grote partijen 1e en 2e keus isolatiematerialen op voorraad, dit om u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van isolatiemateriaal zodat uw geplande bouw niet stagneert door een gebrek aan isolatie.

 

Op deze website is te zien welk type isolatiemateriaal wij leveren. Een groot deel van deze materialen kunnen wij direct uit voorraad leveren. Als u na het lezen van de informatie nog vragen of opmerkingen heeft dan kan u contact opnemen met ons op het telefoonnummer dat u bovenaan de pagina vindt, of via de contactpagina.

 

Opslag
Ad Kremers Isolatiehandel heeft diverse opslagloodsen om de isolatiematerialen snel uit voorraad te kunnen leveren. Wij beschikken doorgaans over een grote hoeveelheid 2e keus isolatiematerialen.

Bij impressie staan een aantal foto's van onze loodsen en enkele isolatiematerialen.

Waarom is goede isolatie belangrijk?
Goed isolatiemateriaal van je woning is niet alleen een noodzaak voor een gezonde en aangename woonomgeving, maar ook bij wet verplicht. Informeer je voor je aan de isolatiewerken begint over de wettelijke voorwaarden, de keuzemogelijkheden in isolatiemateriaal en systemen en de eventuele premies waar je recht op hebt.

Waarom is isoleren noodzakelijk?
Isolatie voorkomt dat warmte verloren gaat via de vloer, de muren en het dak. Hierdoor kan je de binnentemperatuur van je woning op peil houden met een lager energieverbruik, wat goed is voor het milieu en je bankrekening. Bovendien kan je de isolatiewerken in veel gevallen zelf uitvoeren.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over Isolatiehandel Ad Kremers van Google My Business

image description

Goed isolatie materiaal halen.

image description

best een bezoek brengen ,de isolatiewereld. Prachtig isolatie 1 / 2 keuze geen verschil ( even mooi ) en eerlijk gezegd die prijzen voor flauw van te vallen.

image description

Goede service,goed isolatie materiaal.grote kennis van bouwmaterialen

image description

Ontzettend fijn bedrijf met Mark en Ad die echt behulpzaam zijn en weten waar ze het over hebben. Goede prijs en hele goede service!

image description

14 jaar geleden 2e keus dakplaten gekocht en in frankrijk op een dak geplaatst, nu na 14 jaar een perfecte isolatie en in de zomer koel en in de winter lekker warm. Wij zijn dan ook zeer tevreden op Kremers Isolatie. Wij zijn nu op zoek naar sandwichpanelen en gaan deze zoeken ook bij Kremers mill.